Flash Mob Piața Mică Sibiu, August 2022, Octra Holding

Un comentariu postat la videoclipul acestui eveniment, descrie foarte bine ce s-a întâmplat în acea zi:

 

„Un arc peste Carpați plecând din Muntenia subcarpatică de pe meleaguri argeșene și până la Sibiu, prima capitală culturală Europeană din România și unul din locurile unde se dă ora exactă în cultura românească. O euforie a ritmului care te prinde ca într-un vârtej.”

 

Miercuri, 17 august, 2022, a fost o zi specială pentru locuitorii din Sibiu și pentru noi, cei din cadrul grupului Octra Holding.

 

Cu toții am dansat într-o horă imensă pe ritmurile legendarei melodii Ciuleandra, creând un moment de neuitat pentru toți participanții.

 

Organizarea acestui eveniment a început încă din primăvara anului 2022 și am lucrat împreună pentru a crea acest moment special, care a adus oamenii din toate departamentele și nivelurile de conducere din cadrul Octra Holding, dar și invitați speciali din întreaga lume.

 

Ceea ce a făcut acest eveniment cu adevărat special a fost participarea entuziastă și plină de energie a tuturor celor care au dansat împreună. Am văzut zâmbete pe fețele tuturor și am simțit că am creat ceva special.

 

Nu am putut fi mai fericiți cu rezultatul acestui Flash Mob. Sperăm să ne revedem cât de curând la următorul eveniment de acest fel.

 

Vrem să mulțumim tuturor celor care au participat și au făcut ca această zi să devină realitate!

 

Vizionare plăcută!