Despre Bookster

Bookster este un facilitator, un serviciu de lectură match-making, pe care companiile îl pot oferi angajaților lor ca un avantaj sau un beneficiu.

Prin platforma www.bookster.ro angajații unei companii pot accesa și solicita cu ușurință să împrumute cele mai bune cărți, articole și alte materiale de lectură din mai multe biblioteci partenere Bookster.

Fiecare împrumut de carte se face dintr-o bibliotecă parteneră, prezentă în platforma, iar cărțile sunt livrate de către Bookster la sediul companiei.

Bookster ajută, de asemenea, la dezvoltarea unui obicei de lectură în rândul angajaților și construiește o comunitate puternică de cititori în fiecare companie. Compania plătește o taxă de abonament doar pentru abonații activi – angajații săi care folosesc efectiv serviciul oferit de Bookster.

Peste 1.000 de companii din România folosesc Bookster.

Screenshot 2022-04-13 at 16.11.49
Teodora Rădulescu, CEO Bookster

Teodora a înțeles și aplicat cu success celebrul citat:

“Good marketing makes the company look smart. Great marketing makes the customer feel smart.”

Este dedicată marketingului, fiind licențiată și având un Masterat în Marketing la Academia de Studii Economice din București.

A intrat în echipa Bookster în anul 2016, în echipa de marketing, bineînțeles, iar din 2021 conduce Bookster, cu dragoste pentru cărți și pentru cititorii acestora.

carti la raft
Coltul Bookster
2
cum-sa-ti-reinventezi-viata
Logo_bulina_cu_slogan_fundal_rosu