Fabrica De Consultanță

Fabrica de Consultanță, cu sediul în Sibiu, este specializată în elaborarea de proiecte în vederea accesării finanțărilor nerambursabile prin fonduri europene, guvernamentale și alte surse.

Echipa Fabrica de Consultanță este formată din membri şi colaboratori tineri, dinamici şi creativi, cu o vastă experienţă în elaborarea de proiecte şi implementarea acestora.

Liciniu Lupu, CEO Fabrica De Consultanță

Liciniu a reușit să creeze una dintre cele mai bune echipe de atragere și gestionare a fondurilor europene din România.

Absolvent al Facultății de Științe Economice din Sibiu, Liciniu a pus, în anul 2005, bazele a ceea ce urma să devină în 2018, Fabrica de Consultanță.

O companie tânără, implicată, ce a reușit să scrie peste 400 de proiecte ce au atras fonduri nerambursabile în valoare de peste 150 milioane de Euro.

În luna Iulie 2021, Liciniu a alăturat Fabrica de Consultanță grupului Octra Holding, accelerând dezvoltarea companiei.

Fabrica de Consultanță oferă o gamă largă de servicii profesionale de consultanță specializată, de la planificare strategică la implementare de soluții de dezvoltare a afacerilor, precum: scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare europeană sau guvernamentală (fonduri nerambursabile pentru agricultură, servicii, comerț, etc.), analiza eligibilității beneficiarului, întocmirea Cererii de Finanțare și a documentației specifice depunerii proiectelor, pregătirea dosarelor de achiziții, a rapoartelor de progres și gestiunea tuturor elementelor și factorilor implicați în finalizarea cu succes a proiectului.

Echipele de consultanți Fabrica de Consultanță au competențe vaste în diferite domenii de dezvoltare, centrate în special pe managementul afacerilor și dezvoltarea de business.

Pe lângă consultanţa financiară Fabrica de Consultanță vă oferă şi consultanţă de specialitate pentru următoarele tipuri de investiţii: plantaţii de afin, căpşuni, pomi fructiferi, achiziţii de utilaje de construcţii, achiziţii de utilaje agricole.

Discuţiile iniţiale referitoare la oportunitatea investiţiei şi consultanţa referitoare la eligibilitatea proiectului şi a cheltuielilor sunt gratuite.

AFLĂ MAI MULTE
15 ani de experiență
400 de clienți fericiți
400 de proiecte câștigătoare
Am atras finanțări în valoare de 150 de milioane de euro
Alexandru Dragomir & Liciniu Lupu-1-min
Liciniu Iulian Lupu - Director General (4)-1-min
Liciniu Iulian LUPU - Manager general-1-min
Alexandru Dragomir - Director executiv (14)-1-min