Sunny Berry

Sonny Berry este brand-ul SC Ancafina SRL, societate înregistrată ca membră a Cooperativei FRUITOPIA.

Ancafina deține 50 ha teren, din care 16 ha de teren cultivat cu afin în producție ecologică.

Plantația, situată într-o zona de câmpie, în apropierea Dunării, în judetul Mehedinti, este inființată din 2018, cu o cultură de peste 66.000 de plante, soi Duke, un soi perfect adaptat la condițiile climaterice din zonă.

Recoltarea începe devreme, încă din prima parte a lunii iunie. Depozitarea fructelor se face direct în plantație, într-un spațiu frigorific cu o capacitate de 25 tone.

AFLĂ MAI MULTE
Louisa Udrescu, CEO Sunny Berry

Louisa Udrescu este unul dintre primii membri ai grupului Octra Holding.

Povestea ei în cadrul grupului a început în 1995, cu distribuția de papetărie, a continuat în domeniul hârtiei tipografice, iar mai apoi in distribuția de produse media: muzică și film. A condus departamentul de marketing al Octra Holding și a organizat timp de aproape un deceniu o serie de evenimente, mare parte la sala Dalles din București.

În 2018, după un master în Horticultură, a început să dezvolte primele proiecte Agro ale Octra Holding. În prezent este managerul plantației ecologice de afine Sunny Berry, fiind implicată într-o serie de noi proiecte ce au scopul de a dezvolta compania și a extinde activitatea acesteia și în alte zone ale țării.

Plantație de afine biologice
Campul, cu o suprafata totala de 55 ha, este situat in judetul Mehedinti.
Investiție totală de peste 1 milion de euro
sunnyberry2
sunnyberry3