TCE Pall-Ex

Membru al rețelei Pall-Ex România, TCE asigură distribuția mărfurilor paletizate la nivel național în regim express. Oferă, prin rute optime, implementarea unei soluții eficiente, adaptate pe nevoile de transport ale clienților, incluzând oferte dedicate și personalizate. Experiența de peste 20 de ani recomandă TCE Pall-Ex ca fiind un jucător important din segmentul distribuției de mărfuri paletizate.

TCE Fulfillment

TCE Fulfillment oferă servicii de logistică complete, de la simpla coordonare și manipulare de mărfuri, până la depozitare, management și administrare de stocuri, realizate prin sisteme de lucru performante.

TCE Worldwide Services

Curierat Ecommerce International: Serviciul destinat livrărilor prin curierat către orice destinație europeană și livrarea la ușa destinatarului. Se adresează în special magazinelor online care vor să își extindă vânzările în Uniunea Europeană, cu ramburs sau plata prin card, prin platforma proprie sau market place international.

AFLĂ MAI MULTE
Sebastian Știrbeț, CEO TCE Pallex

În anul 2006, Sebastian Știrbeț se alătura echipei de vânzări a TCE Holding.

Empatic, apropiat de clienți si foarte determinat, în 2013, Sebastian preia funcția de CEO al Diviziei TCE care se ocupa de distribuția mărfii paletizate, urmând o perioadă în care a reușit să schimbe, pas cu pas, traiectoria companiei. În același an, TCE devine membru al rețelei Pall-Ex, liderul pieței de distribuție de mărfuri paletizate în regim express.

Sebastian povestește că acea perioadă a fost plină de provocări, dar, spune el:  “privesc în spate cu nostalgie și îmi zic: e frumos aici sus. Nu cred că aveam aceeași satisfacție dacă era ușor.”

Corina Iacob, CEO TCE Fulfillment

Atunci când tratezi cu pasiune și seriozitate activitatea profesională, rezultatele vor fi prezente zi de zi. Corina Iacob este colega noastră din anul 2005, iar principiul de mai sus este unul pe care îl aplică necontenit de atunci.

Corina, absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, ni s-a alăturat ocupând o poziție în departamentul de achiziții de carte la Diverta, fiind permanent în căutarea soluțiilor de dezvoltare si succes ale departamentului si companiei la care lucra.

9 ani mai târziu, grație abilităților sale, Corina a primit si acceptat provocarea de a conduce o companie din domeniul logisticii, TCE Fulfillment.

În scurt timp, Corina a reușit să transforme și să dezvolte această companie, astăzi având colaborări și parteneri importanți ce îi asigură TCE Fulfillment un viitor de succes.

Flavian Fecioru, CEO TCE WorldWide Services

Cu o vastă experiență în domeniul logisticii și curieratului, atât în poziții de dezvoltare, cât și în poziții de management și administrative, Flavian Fecioru s-a alăturat echipei Octra Holding în anul 2010, construind TCE Worldwide Services, prima rețea europeană de curierat cu origine românească.

Când l-am întrebat care este citatul cu care ar descrie viața profesională, Flavian ne-a răspuns fără să stea pe gânduri:

“Success is not final; failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.” Winston Churchill

Datorită calităților dobândite în cei peste 20 de ani de carieră, în care a condus activitatea națională a unor mari companii logistice, Flavian a reușit să dezvolte afacerile TCE Worldwide Services într-un ritm susținut, cifrele dovedind acest lucru an de an.

SERVICII
Depozitarea mărfurilor pe rafturi sau pe suprafețe libere
Manipulare, depozitare
Recepție calitativă și cantitativă
Picking conform comenzilor
Colete, paleți, consolidări
Împachetare în plicuri sau cutii, etichetarea si ambalare
Listarea documentelor de livrare
Eliberarea documentelor însoțitoare în numele clienților
Controlul prin scanarea operațiunilor
Asigurarea bunurilor
Gestionarea și administrarea inventarului
Rapoarte de inventare
10.000 m2 de suprafata de depozitare in Bucuresti | 10.000 de paleți/ rafturi | 3.000 de paleți de suprafață liberă | 40.000 de locații de picking

01.

FURNIZOR PENTRU ÎNCĂRCĂTURI COMPLETE DE CAMIOANE

Livrarile si transportul rutier in toata tara, asigurand manipularea si receptia marfurilor.
Transport mărfuri generale și mărfuri periculoase (ADR).

02.

CURIER INTERNATIONAL

Servicii de curierat international pentru PLICURI si COLETE in doua moduri: economic (transport rutier) si expres (transport aerian). Orice destinație din lume.

03.

MARFĂ INTERNAȚIONALĂ

Distribuția europeană pentru mărfuri paletizate și camioane încărcate integral.
Pentru destinațiile din afara Europei, partenerii noștri internaționali asigură livrări rapide și low-cost de avioane și rute de transport maritim.

6fc64c8c-a447-4df0-a92d-8a5084739123
WhatsApp Image 2022-01-18 at 14.22.14 (5)
WhatsApp Image 2022-01-18 at 14.22.14 (6)
WhatsApp Image 2022-01-18 at 14.22.14 (7)
WhatsApp Image 2022-01-18 at 14.22.14 (2)
WhatsApp Image 2022-01-18 at 14.22.14 (8)
b0fcfc63-5334-4b44-8860-faa374db9c6e
REALIZĂRI

TCE ofera servicii logistice complete, de la simpla coordonare si manipulare a bunurilor, pana la depozitarea, gestionarea si administrarea stocurilor, realizate prin sisteme performante de management.

Toate operațiunile se realizează prin scanarea prin intermediul unui software warehouse management system, unde managementul este organizat pe loturi și date de expirare, pentru a elimina posibilitatea erorii umane și pentru a respecta principiul primei expirări (FEFO).