Caro Toys

Distribuitor de jucării, cu peste 10 mărci premium, inclusiv Playmobil și Ravensburger.

Caro Toys sunt profesioniști în distribuția exclusivă al unui mix de branduri de jucării, produse pentru exterior și cadouri cunoscute pe piața națională și internatională. Sunt dedicați clienților, iar portofoliul mare de produse oferă companiei posibilitatea de a răspunde la orice cerere prin acoperirea tuturor categoriilor de public țintă atât în funcție de vârstă și sex, cât și ca nivel de preț.

Caro Holding, #NextGeneration – Ioana Radu Von Saucken & Sebastian Nikolaus Von Saucken

Ioana Radu von Saucken, fiica antreprenorului și fondatorului Octra Holding, Octavian Radu, este un manager pasionat de companiile pe care le conduce, dovedind încă de la preluarea Ara Toys, în 2007, că un posibil faliment poate fi transformat într-o poveste de succes, prin muncă susținută și dragoste pentru domeniul respectiv.

Absolventă a SDA Bocconi din Milano, Ioana a clădit alături de soțul și partenerul sau de business, Sebastian von Saucken, afaceri ce la început erau simple hobby-uri sau pasiuni, dar care în timp au devenit companii ce generează milioane de euro anual.

De origine germană, Sebastian von Saucken a studiat bussines și management la Universități din Germania și Anglia, iar din anul 2009 a început să contribuie la dezvoltarea afacerilor din Octra Holding.

Caro Toys, Graziosa, Paperie, Verdena și Jungla Urbană sunt doar câteva exemple de afaceri ce au reușit, datorită implicării și viziunii pe care Ioana și Sebastian le aplică în modelul de bussines adoptat.

Prin calitatea produselor atent selecționate, Caro Toys încurajează dezvoltarea abilităților intelectuale, creative, logice, emoționale și psihice ale copiilor.

Caro Toys privește jucăriile și jocurile educative ca exerciții pregătitoare pentru viață, însă în același timp consideră că acestea rămân jucării, oferindu-le copiilor plăcere, distracție, bucuria și amuzamentul de a descoperi lucruri noi, în fiecare zi.

AFLĂ MAI MULTE
Portofoliul nostru include
Peste 600 de puncte de vanzare in Romania
Comerțul modern
Comerțul tradițional
Online
Canale alternative
csm_Bb_StartSlider_Weekend_221_3b902a545e
carotoys_4
45
CARO toys
carotoys_1
3242_3277
19382_19369