Graziosa

Graziosa a fost fondată în anul 1924, fiind prima fabrică cu producție de papetărie din România, în Sibiu. Mai târziu, numele ei s-a schimbat în Flaro și și-a extins domeniul de activitate și în metalurgie, componente auto și plastic.

Noua companie a fost denumită Graziosa, pentru a păstra lunga tradiție în domeniul ei inițial. Astăzi, Graziosa este distribuitor și agenție de brand pentru branduri importante de papetărie și accesorii de birou. Compania este condusă de a doua generație a familiei.

AFLĂ MAI MULTE
Caro Holding, #NextGeneration – Ioana Radu Von Saucken & Sebastian Nikolaus Von Saucken

Ioana Radu von Saucken, fiica antreprenorului și fondatorului Octra Holding, Octavian Radu, este un manager pasionat de companiile pe care le conduce, dovedind încă de la preluarea Ara Toys, în 2007, că un posibil faliment poate fi transformat într-o poveste de succes, prin muncă susținută și dragoste pentru domeniul respectiv.

Absolventă a SDA Bocconi din Milano, Ioana a clădit alături de soțul și partenerul sau de business, Sebastian von Saucken, afaceri ce la început erau simple hobby-uri sau pasiuni, dar care în timp au devenit companii ce generează milioane de euro anual.

De origine germană, Sebastian von Saucken a studiat bussines și management la Universități din Germania și Anglia, iar din anul 2009 a început să contribuie la dezvoltarea afacerilor din Octra Holding.

Caro Toys, Graziosa, Paperie, Verdena și Jungla Urbană sunt doar câteva exemple de afaceri ce au reușit, datorită implicării și viziunii pe care Ioana și Sebastian le aplică în modelul de bussines adoptat.

3.000 SKU-uri diferite
2400 m2 de spațiu de depozitare
Livrare în 24 de ore
PORTOFOLIU DE CATEGORII DE PRODUSE

01.

Instrumente de scris

02.

Consumabile de birou

03.

Depunere și organizare

04.

Sisteme de prezentare

05.

Mașini de birou

06.

Accesorii pentru calculator