Jungla Urbană

Jungla Urbană a fost creată pentru plant lovers, din dorința de a le oferi cea mai bună sursă de insipirație pentru design interior natural. În comunitatea Jungla Urbană pasionații de plante vor găsi mereu ceea ce caută, sfaturi de îngrijire, idei de amenajare pentru green apartaments și plante speciale.

Bucuria unei plante în orice colț al casei, adaugă fericire, culoare și multe alte avantaje. Plantele oferă un design, creând un natural lifestyle.

AFLĂ MAI MULTE
Caro Holding, #NextGeneration – Ioana Radu Von Saucken & Sebastian Nikolaus Von Saucken

Ioana Radu von Saucken, fiica antreprenorului și fondatorului Octra Holding, Octavian Radu, este un manager pasionat de companiile pe care le conduce, dovedind încă de la preluarea Ara Toys, în 2007, că un posibil faliment poate fi transformat într-o poveste de succes, prin muncă susținută și dragoste pentru domeniul respectiv.

Absolventă a SDA Bocconi din Milano, Ioana a clădit alături de soțul și partenerul sau de business, Sebastian von Saucken, afaceri ce la început erau simple hobby-uri sau pasiuni, dar care în timp au devenit companii ce generează milioane de euro anual.

De origine germană, Sebastian von Saucken a studiat bussines și management la Universități din Germania și Anglia, iar din anul 2009 a început să contribuie la dezvoltarea afacerilor din Octra Holding.

Caro Toys, Graziosa, Paperie, Verdena și Jungla Urbană sunt doar câteva exemple de afaceri ce au reușit, datorită implicării și viziunii pe care Ioana și Sebastian le aplică în modelul de bussines adoptat.

3-min
17-min
42-min
33-min