Paperie

Pasionaţi de ceea ce facem, mândri de realizările noastre, zi de zi ne urmărim visul..acela de a le oferi clienţilor noştri încă un motiv pentru a zâmbi.” Fondatorii

Primii pasi in industria produselor de papeterie i-am realizat acum mai bine de 10 ani.

Cu pasiune, daruire, ambitie, am reusit sa conturam, la inceput, o mica afacere de familie. Povestea noastra a luat nastere intr-un orasel din Germania, locul in care am copilarit. Am invatat si ne-am dezvoltat ca persoane cu aceleasi produse pe care astazi, cu mandrie, le evidentiem in portofoliul de produse al societatii pe care o reprezentam.

Caro Holding, #NextGeneration – Ioana Radu Von Saucken & Sebastian Nikolaus Von Saucken

Ioana Radu von Saucken, fiica antreprenorului și fondatorului Octra Holding, Octavian Radu, este un manager pasionat de companiile pe care le conduce, dovedind încă de la preluarea Ara Toys, în 2007, că un posibil faliment poate fi transformat într-o poveste de succes, prin muncă susținută și dragoste pentru domeniul respectiv.

Absolventă a SDA Bocconi din Milano, Ioana a clădit alături de soțul și partenerul sau de business, Sebastian von Saucken, afaceri ce la început erau simple hobby-uri sau pasiuni, dar care în timp au devenit companii ce generează milioane de euro anual.

De origine germană, Sebastian von Saucken a studiat bussines și management la Universități din Germania și Anglia, iar din anul 2009 a început să contribuie la dezvoltarea afacerilor din Octra Holding.

Caro Toys, Graziosa, Paperie, Verdena și Jungla Urbană sunt doar câteva exemple de afaceri ce au reușit, datorită implicării și viziunii pe care Ioana și Sebastian le aplică în modelul de bussines adoptat.

In prezent, prin calitatea produselor noastre atent selectionate, incurajam dezvoltarea abilitatilor intelectuale, creative, logice, emotionale si psihice atat copiilor car si adultilor.

Suntem importator si distribuitor oficial in Romania al unui mix de branduri de papeterie cunoscute pe piata internationala.

Fiecare produs din portofoliul este atent selectat, in functie de cerintele pietei si se caracterizeaza printr-o calitatea premium. Toate produsele sunt sunt realizate in Europa sau Japonia, la cele mai inalte standarde de calitate.

AFLĂ MAI MULTE
Categorii de produse
Instrumente de scris
Papetărie
Dosar și organizare
Accesorii
Lumânări
paperie_3
paperie_1