Verdena

VERDENA este împlinirea unui vis.

Din dorința de a înfrumuseța grădinile noastre și ale celor dragi nouă, și pentru că am înțeles de-a lungul timpului cât de greu este să găsești ceea ce îți dorești, în ultimii 10 ani am adus mii de plante pentru noi și prietenii noștri.

Nu doar plante cunoscute și cu nuanțe deosebite, dar și mai puțin cunoscute cu un farmec aparte ce au adus unicitate grădinilor.

Astfel, am creat VERDENA – un proiect născut din pasiune pentru plante și gradinărit.

Știm că avem un drum lung de parcurs. Însă, pentru că ne plac provocările, cu ambiție, profesionalism și perseverență, pornim în această nouă aventură cu zâmbetul pe buze! Suntem o echipă dedicată și iubitoare de plante, și ne-am propus să creăm un magazin în care să poți găsi cea mai largă și variată gamă de plante din România. De la plante încă micuțe la plante mature, de care să te poți bucura încă din prima zi.

Plantele aduc oamenilor fericire iar aceasta este misunea noastră. Suntem aici, alături de tine, împărtășind aceeași pasiune!

Ioana & Sebastian, Fondatorii VERDENA

AFLĂ MAI MULTE
Caro Holding, #NextGeneration – Ioana Radu Von Saucken & Sebastian Nikolaus Von Saucken

Ioana Radu von Saucken, fiica antreprenorului și fondatorului Octra Holding, Octavian Radu, este un manager pasionat de companiile pe care le conduce, dovedind încă de la preluarea Ara Toys, în 2007, că un posibil faliment poate fi transformat într-o poveste de succes, prin muncă susținută și dragoste pentru domeniul respectiv.

Absolventă a SDA Bocconi din Milano, Ioana a clădit alături de soțul și partenerul sau de business, Sebastian von Saucken, afaceri ce la început erau simple hobby-uri sau pasiuni, dar care în timp au devenit companii ce generează milioane de euro anual.

De origine germană, Sebastian von Saucken a studiat bussines și management la Universități din Germania și Anglia, iar din anul 2009 a început să contribuie la dezvoltarea afacerilor din Octra Holding.

Caro Toys, Graziosa, Paperie, Verdena și Jungla Urbană sunt doar câteva exemple de afaceri ce au reușit, datorită implicării și viziunii pe care Ioana și Sebastian le aplică în modelul de bussines adoptat.

PORTOFOLIU

01.

Plante mediteraneene

02.

Plante în aer liber

03.

Plante de interior

04.

Ghiveci de flori la comandă
WhatsApp Image 2021-07-08 at 12.54.24
Clipped Pinus sylvestris 'Watereri'- The Daily Telegraph Garden, sponsored by The Daily Telegraph - Gold medal winner and Best Show Garden at RHS Chelsea Flower Show 2009
WhatsApp Image 2021-10-15 at 10.38.28 (2)
Matteuccia struthiopteris, betula trunks and Allium 'Globemaster' in mixed border