TCE Holding a deschis un birou la Budapesta

Compania de servicii de logistica si curierat TCE Holding, din grupul RTC, a deschis un birou la Budapesta, primul lansat de un operator de profil din Romania in strainatate, scrie Mediafax.

„TCE Worldwide livra si pana acum in Ungaria prin parteneriate, insa de la frontiera Romaniei preturile erau calculate in regim de transport international. Din aprilie camioanele noastre merg pana in capitala Ungariei, astfel tarifarea serviciului este transformata intr-una de transport local. (…) Acum putem sa livram in regim de curierat sau cargo la fel de repede in Vaslui sau in Budapesta”, a declarat directorul executiv al companiei, Sorin Sofian.

Deschiderea biroului din Ungaria duce la extinderea gamei de servicii a TCE Holding in strainatate si scurteaza cu 24 de ore livrarile in si din Europa, noteaza compania.

TCE Holding are circa 1.100 angajati si opereaza cu 45 de puncte de lucru, avand doua hub-uri principale, Bucuresti si Brasov, si cate unul in Bacau, Cluj si Budapesta.

Compania are opt linii de business, printre care curierat express sau servicii de transport international specifice unei case de expeditie, depozitare sau merchandising.

Afacerile TCE au crescut anul trecut cu 10%, la 21 milioane euro, pe fondul cresterii numarului de firme care si-au externalizat serviciile de logistica si transport.

Grupul RTC este detinut de omul de afaceri Octavian Radu.

Publicat de wall-street.ro