Ioana Hotels

Ioana Hotels este un Boutique Hotel de 5 stele din Sinaia, așezat într-un cadru natural de excepție, liniștit, cu o minunată vedere la munte.

Situat între drumul cotei și Telegondola, are acces facil atât la Trenulețul Turistic, cât și la mijloacele de transport în comun, stațiile acestora fiind chiar în fața hotelului.Telegondola Sinaia se află la 10 minute de mers pe jos, fiind o variantă comodă de a ajunge până la Cota 2000.

Pentru amatorii de drumeții, e bine de știut că amplasarea Ioana Hotels le oferă oportunități multiple, fiind aproape de punctele de plecare pe principalele trasee marcate. În același timp, cei cărora le place să se bucure de confortul și viața citadină, se pot bucura de o plimbare până în centrul orașului Sinaia, unde pot ajunge în 15 – 20 de minute.

Vestitul Castel Peleș și Pelișorul, ce reprezintă, poate, principalele atracții turistice din zonă, se află la 15 minute de mers pe jos. De asemenea, tot într-o plimbare lejeră puteți vizita și Mănăstirea Sinaia, cunoscută ca fiind cea care a dat numele stațiunii și orașului.

AFLĂ MAI MULTE

02.

Forest restaurant

Situat în mijlocul naturii, alături de copacii care au fost acolo înainte de începuturile sale, integrați în arhitectura sa.
Antonio Passarelli este Executive Chef la Restaurantul FOREST.

03.

Focus – bar & lounge

Situat în holul hotelului, are un șemineu central și este un loc confortabil pentru socializare.

04.

Sala de Conferinte

Utilata cu absolut tot ceea ce este necesar.

Ext si Tweezy-0001-min
Ext si Tweezy-0003-min
Tyrol-0010-min
Salt Lake-0002-min
St. Moritz-0005-min
Salt Lake-0004-min
Ext si Tweezy-0002-min